Beukering Balans 

Praktijk voor LIFE - coaching, Regressie therapie en YogaWat gebeurt er bij een Chakra-healing? 

De behandeling werkt sterk ondersteunend bij ziekte en emotionele klachten. Het lichaam wordt weer energetisch in balans gebracht. Ook leer je opnieuw te voelen wat je lichaam jou te vertellen heeft. Tijdens mijn behandeling werk ik op de energiekanalen van het lichaam en 7 chakra's en start allerlei behandelingen op die nog een aantal dagen doorwerken.

Tijdens de sessie word je op een zachte manier in een diepe ontspanning gebracht. Ons lichaam wordt energetisch gevoed via energiekanalen, waar dag en nacht energie doorheen stroomt. Ik heb helende energie in mijn handen en werk vooral op de zeven chakra’s, de energiecentra van het lichaam. Zij vormen een energiesysteem dat verbonden is met onze emoties en ons fysieke lichaam. Tijdens de sessie kun je je ook bewust worden van blokkades die vervolgens worden geheeld. Er vindt ook een energetische reiniging plaats in de aura en de chakra's waarbij zware energie wordt weggehaald. Wat levert een Healing je op? Na de behandeling voel je de levensenergie weer stromen door je hele lichaam. Daarnaast word je je bewust van je gronding naar de aarde en de verbinding met de kosmos. Je voelt je energieker en meer in je kracht. Je komt thuis bij jezelf, je bron, wie je werkelijk bent. Soul-Reading (reading van de ziel)

Deze reading van de ziel – ook wel Kosmische Determinatie genoemd - is ontwikkeld door mijn leraar Jan van Hove, een therapeut en mysticus. Het lijkt op een soort astrologisch consult en is eenmalig. Hierbij richt ik me paranormaal, op een dieper niveau, op jouw ziel. Samen kijken we naar dit leven of vorige levens, het heden en de toekomst van jouw ziel. Wie ben je, in dit en vorige levens? Waarin heb je je ontwikkeld? Wat is je levensdoel? Met welke opdracht ben je naar de wereld gekomen. Wat zijn thema´s in je leven? Hoe is je verbinding met jezelf, de mens, de dieren en de natuur? Wat is de rode draad in jouw leven? Deze speciale sessie duurt anderhalf tot twee uur is je moet wel enige interesse voor spiritualiteit en voor een hoger bewustzijn hebben. 

Als Coach, Therapeut en Healer stel ik geen medische diagnoses, maar geef alleen een advies en geef aan wat we kunnen bereiken. Tijdens het eerste consult vraag ik altijd of een cliënt medicijnen gebruikt en hiervoor een bevoegd arts heeft bezocht. De healingen kunnen prima samengaan met een behandeling in het reguliere circuit en vullen elkaar vaak heel goed aan. Maar bij Regressie-therapie ligt dit moeilijker en is dit soms niet mogelijk. Tijdens het intake gesprek kunnen we dit soort zaken bespreken.