Beukering Balans 

Praktijk voor LIFE - coaching, Regressie therapie en YogaOver Hans van Beukering


Spiritualiteit en Bewustwording spelen al lange tijd een belangrijke rol in mijn leven. Het betekent voor mij een staat van verbondenheid met het leven en een verbondenheid met mijn essentie, mijn ziel. Daarnaast staat spiritueel leven ook voor de verbondenheid met de aarde en de mensen om mij heen en met de kosmos. Meditatie, yoga en mystiek brachten me op nieuwe manier in contact met mezelf en mijn levenskracht. 


BeukeringBalans

Ik doe mijn werk als therapeut en healer nu zo'n twaalf jaar en sinds een jaar geef ik ook LIFE-coaching. Daarnaast geef ik al vele jaren yogales omdat ik yoga een geweldige manier vind om uit je hoofd te komen en meer lichaamsbewustzijn te ontwikkelen. Een paar jaar geleden ging ik op zoek naar een passende naam voor mijn bedrijf en kwam op de combinatie van de woorden Beukering, mijn achternaam en het woord Balans. Zo ontstond de naam: Beukering Balans. Mijn hele leven staat eigenlijk in het thema van het zoeken naar een goede balans. In de eerste instantie voor mezelf en later voor anderen. Mijn ervaringen op dit gebied wil ik graag anderen inspireren ook deze weg te gaan en mijn kennis doorgeven. 


Ik heb de afgelopen 30 jaar diverse spirituele leraren ontmoet, waaronder vele bekenden die in Amsterdam kwamen voor hun lezingen. Hieronder waren o.a. Amma uit India, Isaak Shapiro en Sogyal Rinpoche. Maar ook vele onbekende mensen die gewoon in de buurt woonden, sjamanen, healers, Reiki masters, yogi's en mystici die mij inwijdingen en inspiratie gaven en "zomaar" op mijn pad kwamen. Ze waren geen bekende figuren in de media maar hadden wel een hoge spirituele ontwikkeling. Ik ben hen allen zeer dankbaar voor hun wijze lessen en het geduld waarmee ze al mijn dramatische verhalen aanhoorden. Ook bezocht ik cursussen en opleidingen op dit gebied en heb ik vele spirituele boeken gelezen, om zo jarenlang te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het boeiend deze kennis weer door te geven aan mijn cliënten.Hoe kwam ik op dit pad? 

Na mijn studie aan de Kunst Academie, heb ik ongeveer 15 jaar gewerkt als grafisch ontwerper. Ik was jarenlang een gedreven ontwerper, maar na een aantal jaren kreeg ik een burn-out en diabetes waardoor ik lange tijd niet kon werken. Bij mijn werk had ik te maken met de constante werk- en prestatiedruk, waardoor ik steeds meer uit mijn evenwicht en uiteindelijk Burnout raakte. Voor het eerst van mijn leven werd ik lange tijd ziek en mijn hele systeem raakte van slag en ik had fysieke en emotionele klachten. Zo kwam ik terecht bij verschillende therapeuten en artsen in het reguliere circuit. Later ging ik op zoek naar alternatieve therapeuten, omdat veel van mijn klachten niet opgelost werden. Omdat ik lange tijd niet kon werken, werd ik gedwongen anders naar mijn leven te kijken en nieuwe mogelijkheden te zoeken. Steeds meer besefte ik dat er iets fundamenteel moest veranderen. En zo kwam ik geleidelijk aan in een transformatieproces en leerde ik de werkelijke waarden in het leven steeds beter te zien. Tegenwoordig probeer ik een bewuster te leven en meer te genieten zonder al te veel drama en positief in het leven te staan. Mijn streven in dit leven is een goed mens te zijn, niet alleen voor mezelf maar ook voor anderen. Een van mijn passies is kunst en ben zelf al vele jaren een enthousiast schilder.verder lezen...