Beukering Balans 

Praktijk voor LIFE - coaching, Regressie therapie en Yoga
Wat gebeurd er in een Regressie sessie?

Bij Regressie-therapie werken we op een dieper niveau van het bewustzijn aan emotionele gebeurtenissen uit het verleden en aan blokkades. Op die manier gaan we op zoek naar de kern van het probleem. Ik gebruik de “Helende Reis methode” en “Regressie-therapie”. Mijn doel is de disbalans op te heffen. Ik behandel meestal terwijl je zit op een stoel. De sessies duren 1,5 uur en beginnen met een gesprek van een half uur, waarin we het probleem of de klacht verkennen, gevolgd door een korte healing. Hierna gaan we over tot de behandeling zelf, waarbij het er om gaat dat je zelf leert voelen wat de oorzaak van het probleem is. Ik heb de afgelopen tien jaar al met veel cliënten gewerkt aan het oplossen van blokkades. Hierdoor ontdek je nieuwe kracht en nieuwe mogelijkheden in jezelf. Bij Regressie werk ik meestal in een serie van minimaal 3 - 5 sessies om blokkades los te laten en te verwerken. 

Welke fysieke klachten hebben mijn cliënten ?

- o.a. rugklachten
- weinig lichaamscontact 
- vastzitten in het denken
- migraine aanvallen
- uitputting of burn-out
- slapeloosheid
- onverklaarbare pijnen of angsten
- hyperventilatie
- chronische ziektes

Deze klachten en emoties kunnen je mogelijkheden en geluksgevoel vaak sterk beperken. 

Bij Regressie kan het gaan om emotionele ervaringen uit dit leven, maar het is ook mogelijk dat gebeurtenissen uit vorige levens je in dit leven dwars zitten. Tijdens de sessie verkennen we in een gesprek het probleem of de klacht en gaan daarna naar het gevoel of de emotie die er onder ligt om het voor altijd los te laten. We beginnen met een meditatie en en healing en werken hierna op een dieper niveau van het bewustzijn. Een sessie duurt ongeveer 1,5 - 2 uur

mijn praktijk in amsterdam
Voorbeelden van emotionele of psychische klachten zijn:
- communicatieproblemen
- relatieproblemen
- onzekerheid
- angsten
- gevoelens van depressie
- minderwaardigheidsgevoelens
- gebrek aan zelfvertrouwen en assertiviteit
- onzekerheid, sociale angsten
- emotionele ervaringen uit het verleden
- conflictsituaties
- geen of weinig contact met eigen gevoelens
- omgaan met hooggevoeligheid
- klachten waarvoor de huisarts geen directe oorzaak kan vinden.
                                          

Wie hebben er baat bij Regressie-therapie?

Ik krijg in mijn praktijk o.a. veel werkende jonge mensen tussen de 30 en de 50 jaar die vastlopen op hun werk, of problemen hebben met hun gezondheid of privé situatie en hier hulp bij zoeken. Ik werk het liefst  met cliënten met een spirituele belangstelling voor persoonlijke ontwikkeling, maar iedereen is natuurlijk welkom.