Beukering Balans 

Praktijk voor LIFE - coaching, Regressie therapie en YogaZo 19  feb themaworkshop Chakrayoga: 

 ”Leven zonder stress”

Op zondag 19 feb van 14.00 tot 18.00 uur geef ik weer een themaworkshop 
met yoga en meditatie en energiewerk, waarvoor ik je graag wil uitnodigen. 
Op een nieuwe locatie: in het TACA-centrum Borgerstraat 102 Amsterdam-West (bij de Kinkerstraat)


- Wil je meer ontspannen gaan leven?
- Wil jij meer in je kracht gaan staan ? 
- Wil jij Meer genieten?


Geef je dan op voor deze yoga en meditatie workshop en laat je een hele middag inspireren... 
Iedereen heeft wel eens last van stress... Helemaal leven zonder stress is natuurlijk bijna onmogelijk, maar ben je wel erg vaak moe en uitgeput, en wil je hier eindelijk verandering in brengen? Dan is deze workshop over stress voor jou een aanrader. Je leert hoe je in het dagelijks leven hier anders mee om kunt gaan.

Hoe kun je de balans in jezelf herstellen?
Iedereen ervaart zo nu en dan wel eens stress. Dit hoeft niet perse negatief te zijn. Een beetje stress inspireert ons maar teveel stress put ons uit en maakt ons ziek. Door bijvoorbeeld meer rust en stilte te zoeken, of yoga en meditatie te gaan doen, kun je positiever in het leven gaan staan en minder stress ervaren. Een inspiratie workshop/ middag om weer even helemaal bij jezelf te komen.

Prijs voor de workshop E 60,- Bij betaling voor 7 feb slechts E 45,-   

Opgeven graag per mail, betalen kan op rekening NL68 INGB 0007 2451 81 t.n.v. 

W. J. van Beukering ov.v stress workshop.

of bel 06 17473239

 

zondag  18 april de workshop ‘Contact met je engel’
Een inspiratie workshop met Healing, yoga en meditatie
door Hans van Beukering, van 13.00 tot 17.00 uur In Lichtcentrum Schellingwoude,
Schellingwouderdijk 337, Amsterdam Noord,


Op zondag 18 dec geef ik weer passend in de decembermaand een engelen workshop “Contact met je engel”  van 13.00 tot 17.00 uur In Lichtcentrum Schellingwoude  Schellingwouderdijk 337, Amsterdam Noord.


Hoe maak je contact met je gids of engel?

Velen van ons staan zonder dat ze het weten in contact met een gids of engel. Een goddelijk wezen, een onzichtbare kracht die, je dagelijks inspireert, over je waakt en je beschermd in moeilijke tijden. De ontmoeting met je engel is als het weerzien van een oude vriend en kan een emotionele ervaring zijn. Als je hier eenmaal bewust van bent en de verbinding is gelegd, geeft het je de mogelijkheid om te groeien op je spirituele pad. Healing: de engelen sturen vanuit de lichtwereld energie waar we contact mee maken en onszelf maar ook anderen kunnen healen. Door een healing kun je het energieveld bij jezelf en bij anderen weer in balans brengen zodat de levensenergie weer gaat stromen.  Wanneer je de ander behandelt, open je als vanzelf je hart en werk je ook aan je eigen healing. Je hoeft hiervoor niet perse paranormaal te zijn. De dag is toegankelijk voor beginners en gevorderden, voor iedereen met een interesse voor spiritualiteit en zingeving.

Wat leer je? In deze engelenworkshop leer je door meditaties en oefeningen hoe je zelf de verbinding kunt maken met je engel. Je engel wacht tot jij de deur van je hart opent. Hij was er altijd al alleen was jij je er misschien niet van bewust. Engelen zijn mannelijk en vrouwelijk tegelijkertijd. Ze kunnen elke vorm aannemen die ze willen. Sommigen zien menselijke gestaltes anderen zien alleen licht of ervaren een liefde volle energetische aanwezigheid. In de workshop ontdek je op welke manier jouw engel contact maakt met jou. Dit kan via beelden, geluiden, een gevoelens of gedachten.

  • Prijs voor de workshop E 60,- Bij betaling voor 5 dec  E 45,-.
  • Geef je op via de mail en het geld kun je overmaken op ING:  NL68 INGB 0007 2451 81 
  • Info en opgave: Hans van Beukering 06 – 3013 5926  of 020 - 6924875


andere Inspiratie-workshops in 2017

Hieronder
een aantal Inspiratie-workshops voor volgend jaar. Ze gaan over Bewustwording en hebben als vast onderdelen yoga, meditatie en energiewerk

  • Doel van de workshops is de balans in jezelf te herstellen en je bewust te maken wie je bent. Maar ook om je weer te verbinden met je innerlijke kracht en mogelijkheden. Veel mensen ervaren de workshops als een warm bad om weer even bij jezelf te komen. Als je je opgeeft voor de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het programma. zie home pagina
  • De workshops duren van 13.00 - tot 17.00 uur en worden gegeven op mijn vast lokatie "Lichtcentrum Schellingwoude" een prachtige plek in Schellingwoude, Amsterdam nrd.
  • Programma en agenda van de workshops en cursussen voor het najaar komen begin augustus  op de site.voorbeeld:

"FEELGOOD" Yoga Workshop

met meditatie en energiewerk

Op zondag 30 jan geef ik een yoga- en meditatie workshop om weer even bij jezelf te komen.
De workshop duurt van 13.00 - tot 17.00 uur in Lichtcentrum Schellingwoude, Schellingwouderdijk 337                
(naast de  Landmarkt winkel)


Hoe kan je gelukkiger leven?
Veel mensen lopen in deze tijd rond met de vraag hoe ze hun levensgeluk kunnen vergroten. Ze hebben last van stress, ervaren leegte en onvrede met het leven dat ze leiden. Ze zoeken nieuwe inspiratie en meer gevoel van geluk. In deze workshop kun je een hele middag kennismaken met yoga en meditatie, waarbij je leert hoe je meer kan ontspannen en hierdoor het geluksgevoel in je leven kan vergroten. Feeling good, by yoga. Yoga is inmiddels uitgegroeid tot een “lifestyle”, een manier van leven die dagelijks veel mensen inspireert  om hun leven in balans te houden. Voor mij persoonlijk is het een prettige ontspannen manier om beter in contact met mijn lichaam en mijn gevoel te komen. Door yoga als inspiratiebron, leef ik minder in mijn hoofd en meer van uit mijn hart. 

Wil je minder stress en fysieke klachten?
Ik zie in mijn lessen dat velen de positieve werking van yoga en meditatie ervaren in hun leven. Want steeds meer mensen hebben last van stress en fysieke klachten. Ze hebben o.a. last van hoofdpijn, onderrugpijn, een verkeerde houding en spanningen in nek en schouders. Yoga kan hier werkelijk wat aan doen. Het vergroot de flexibiliteit van je wervelkolom en hierdoor ontspant je lichaam en versterken de spieren waardoor je weer in balans komt.

Acht spirituele regels naar meer geluk.
Deze middag vertel ik iets over het achtvoudig yogapad naar geluk. Yoga is heel wat meer dan alleen maar de fysieke houdingen. Het is een levensfilosofie die ons leven sterk kan verrijken. Het is een leefstijl van soberheid en bewust leven waarbij ieder mens eigen keuzes maakt. Velen ervaren na afloop de helende werking van yoga en voelen meer helderheid en ontspanning. We doen dit op een prachtige plek in Schellingwoude. Bij mooi weer doen we ook een aantal oefeningen buiten in de tuin.

Opgeven:
 
Betalen kan  op rekening NL68 INGB 0007 2451 81  t.n.v. W. J. van Beukering. Stuur wel even een mailtje om je aan te melden.

Ik hoop je te zien,  groet Hans

 
opgeven? 

mail: beukering@xs4all.nl