Beukering Balans 

Praktijk voor LIFE - coaching, Regressie therapie en YogaSpirituele coaching 2 


Mijn persoonlijke visie 

Ieder mens kan veranderen. Wij hebben allemaal de mogelijkheid in ons dingen anders te leren doen door ze bewust te worden. Ik vind het boeiend om mensen in deze gestreste maatschappij weer terug te brengen bij zichzelf, bij wie ze in essentie werkelijk zijn. Dan ontdekken zij als vanzelf hun kracht en andere positieve kwaliteiten waaronder liefde, vrede, mededogen. Want vanuit een positief zelfbeeld zien mensen vanzelf weer waar ze goed in zijn en wat ze vanuit hun hart graag willen doen. Door dagelijks even contact met je bron te maken kan je weer nieuwe kracht en inspiratie ervaren. 

Ikzelf leef vanuit een spirituele levensvisie, vanuit mijn gevoel en intuïtie maar maak tevens gebruik van mijn kennis en levenservaring. Vanuit een positief zelfbeeld zien mensen vanzelf weer waar ze goed in zijn en wat ze vanuit hun hart graag willen doen. Ik werk vanuit de “Holos” gedachte: lichaam, geest en emoties zijn één geheel. Emotionele en lichamelijke klachten houden bijna altijd verband met elkaar.

Via yoga, boeddhisme en mystiek kwam ik in contact met spiritualiteit. Deze wereld van oneindige liefde en vrede ondersteunt mij dagelijks in dit werk en inspireert mij met kosmische wijsheid. Dagelijks jezelf hiermee verbinden kan iedereen nieuwe kracht en inspiratie geven. Dit zie ik ook als mijn missie: mensen inspireren op zoek te gaan naar hun bron en het contact met zichzelf te herstellen.

 

 

   Tip...

drie manieren om meer balans te vinden 

en een gelukkiger mens te worden...

 

1. Besef dat je een unieke mens bent, een individu met bijzondere eigenschappen. Accepteer dit en wees helemaal jezelf, accepteer jezelf en kopieer niet je omgeving. Maak je eigen keuzes en ga je eigen weg. Vraag hierbij de hulp van anderen...


2. Leer om te gaan met verlies en tegenslag. Het leven is zo nu en dan niet makkelijk probeer dit te accepteren. Ga op zoek naar je innerlijke kracht en geloof in jouw eigen unieke mogelijkheden.


3. Wees trots op wie je bent, maar wees niet hoogmoedig. Waardeer jezelf en maak contact met je essentie wie je echt van binnen bent en voel die trots van binnenuit.