Beukering Balans 

Praktijk voor LIFE - coaching, Regressie therapie en Yoga 

"Als ik doe wat ik altijd al deed, 
Krijg ik wat ik altijd kreeg,
Als ik blijf kijken zoals ik altijd heb gekeken, 
Blijf ik denken zoals ik altijd heb gedacht"

Hoe zou je het vinden als je elke dag echt het gevoel had dat je leeft? Dat je weer grip krijgt op je leven? Ieder mens loopt wel eens vast in het leven, maar je hebt ook de mogelijkheid om te veranderen. Wil jij echt een verandering in je leven? En ben je bereid hiervoor stappen te zetten? Hierdoor ga je meer leven in plaats van te overleven, meer ontspannen en meer genieten van het leven.  En daar wil ik je graag bij helpen...

·  Heb jij momenteel het gevoel dat je ergens vast loopt in je leven?
·  Wil je daar en keer samen met mij naar kijken?
·  Zitten angsten of onverwerkte emoties in de weg?


Ik ben Hans van Beukering en help al vele jaren mensen in mijn praktijk bij veranderingsprocessen. Soms wordt je in je leven uitgedaagd dingen anders te gaan doen. Hierbij kan je natuurlijk wel enige hulp gebruiken. Als LIFE-coach en Regressie-therapeut liggen mijn specialiteiten in het snel aanvoelen waar mensen vastlopen en hier verandering in aanbrengen. Daarnaast geef ik yoga- en meditatie cursussen. Ik werk sterk intuïtief, ben heldervoelend en spiritualiteit vormt een belangrijk onderdeel en inspiratie in mijn werk en mijn leven.
 

reacties van klanten:

- Hallo Hans
"Vorige week ben ik bij jou geweest voor de eerste behandeling. Vond het een prettige ontmoeting en ik merk dat ik de laatste dagen meer energie en positieve gedachten heb. Na de behandeling voelde ik meer energie stromen door mijn lichaam. Dat is een fijn gevoel, het geeft me meer kracht en nieuwe inspiratie om door te gaan. 
Heel erg bedankt .... Anja

 - Hallo Hans,
"Afgelopen donderdag ben ik bij je geweest en dat heeft veel bij mij losgemaakt! Ik heb een Regressie-therapiesessie met je gedaan en tijdens de sessie gingen we terug naar verdriet en woede uit mijn kindertijd. Ben veel aan het terugdenken over mijn kindertijd en foto’s uit die tijd aan het bekijken. Ik had een heel raar, verknipt beeld daarvan en samen met mijn moeder ben ik daar nu over aan het praten. Erg bijzonder die 2 uur bij jou en zeer de moeite waard". 
Bedankt daarvoor! Annie
 Thuiskomen bij jezelf…

Soms loop je door bepaalde blokkades steeds tegen dezelfde problemen aan. Vaak hebben die te maken met onverwerkte emoties uit het verleden. Door ze in een sessie op te ruimen, kom je als vanzelf in een veranderingsproces. Je kom weer terug bij je zelf, je bron, bij wie je werkelijk bent. Het geeft ontspanning, je leeft meer vanuit je hart en je kunt meer genieten van het leven.

·       Wil jij ook minder stress en meer contact met jezelf?
·       Wil je meer ontspannen en genieten van het leven? 
·       Wil je meer zelfvertrouwen ontwikkelen in jezelf, je werk of relaties?

Doe een gratis kennismakingsgesprek, het vraagt soms wel een enige moed om je probleem in de ogen te kijken, maar het levert je veel op. Je ontdekt weer wat je wilt en wat kwaliteiten zijn. Vanuit een positief zelfbeeld zie je vanzelf weer waar je goed in bent en wat je vanuit je hart wil doen. Wil jij ook meer in je kracht gaan staan en sta je open voor verandering in je leven? Maak dan een afspraak dan kijken we welke aanpak bij jou past....

hoop je te zien, 

groet Hans van Beukering


Soms kom je in je leven problemen tegen waar je niet direct een antwoord op weet. Zoals problemen in werk, relaties of met je gezondheid kunnen je het gevoel geven dat je vastloopt. Het kan vaak ook anders, maar daarvoor moet je je wel eerst bewust worden wie je bent en wat je wilt. Door meer naar je gevoel te gaan luisteren kom je meer in contact met je innerlijke kracht, je intuïtie en mogelijkheden. We doen dit via gesprekken, ontspannings- oefeningen en healing. 

lees verder..


Regressie therapie gaat er vanuit dat ziekte en disbalans wordt veroorzaakt door blokkades. Dit zijn emotionele ervaringen uit het verleden die zonder dat je dit wist blokkades in je lichaam en geest veroorzaakt hebben. Ze kunnen allerlei lichamelijke en psychische klachten geven en zich bijvoorbeeld uiten in onverklaarbare angsten of slapeloosheid. 

lees verder


Het doel van een Chakra-Healing is dat je fysiek, mentaal en emotioneel weer in balans komt. Dit gebeurd vaak als mensen erg uit balans zijn, b.v. bij een Burnout of bij oververmoeidheid. Ik behandel via het energiesysteem van de zeven chakra' s. Vaak behandel ik klanten zittend op een stoel, of ontspannen op de massagetafel liggend (gekleed). Mijn cliënten ervaren deze sessie vaak als een warm bad van ontspanning. 

lees verder


45728