Beukering Balans 

Praktijk voor LIFE - coaching, Regressie therapie en YogaCursus "Healing, Intuïtie, en Geluk" 

Op woensdag 19 okt start mijn nieuwe Spirituele Basistraining "Healing, Intuïtie, en Geluk".        

De cursus wordt gegeven op vijf avonden van 19.30- 22.00 uur, waarin je je healing kwaliteiten, je intuïtie en je energetisch bewustzijn verder ontwikkelt.


Waar?
Spiritueel Centrum Ineen, Veemarkt 71 Amsterdam oost.

wanneer: 
De avonden worden gegeven op vijf woensdagen:  19 okt, 2 nov, 23 nov,  7  en 21 dec.

Wil jij een verandering in je leven?
Meer geluk en meer genieten?  In deze training ga je jezelf steeds meer bewust worden van wie je in essentie bent, wat je beweegt, en wat jou gelukkig maakt. Veel mensen hebben healing kwaliteiten maar hebben ze nooit verder ontwikkeld.

Heb jij healing kwaliteiten? 
Na de Healing-workshop vorig jaar vroegen veel mensen of ik niet een hele cursus kon geven. In mijn praktijk en lessen komen veel mensen die hooggevoelig, paranormaal of sterk intuïtief zijn, maar hier niet mee om weten te gaan of vastlopen. In cursus wordt je je steeds meer bewust gemaakt van wie je bent en wat je kracht en je mogelijkheden zijn. Waar krijg je energie van en wat kost je energie? We gaan werken met energiewerk, aarding, chakra’ s en healing. Maar ook leer je om te gaan met je gidsen, engelen en intuïtieve waarneming. Het wordt een inspirerende cursus met meditaties, visualisaties en lichaamswerk. Vragen en thema's die aan de orde komen zijn:


- Hoe kan ik leren omgaan met mijn hoog gevoeligheid? 

- Omgaan met negatieve energie van anderen?.

- Hoe kan ik beter aarden en mezelf beschermen?
- Hoe kan me beter met mijn intuïtie verbinden en mijn creativiteit gebruiken?
- Wat is zielsbewustzijn?
- Heb ik een beschermengel?
- Heb ik helende energie in mijn handen?
- Wat zijn chakra's en aura's?


Veel van deze vragen heb ik omgezet naar een Spirituele basistraining van vijf avonden en worden op de avonden behandelt. Bij succes volgt er een vervolgcursus.

Kosten

De kosten voor deze Spirituele basistraining van vijf avonden zijn E 240,-
Aanbieding: Bij opgave en betaling in één keer voor 30 september kost de cursus slechts E 200,-

Wil je eerst de introductieavond volgen? Kosten E 40,- 

Betalen kan op rekening NL68 INGB 0007 2451 81 t.n.v. W. J. van Beukering (wel even opgeven dat je meedoet) Je kunt bellen voor aanmelding en meer info. 06-17473239​

Het programma:

avond 1 

Wat is energie? Over aarden, chakra’s’ en aura’s?
Een avond waarbij je kennis maakt met energie. Hoe kan je contact maken met jezelf en de aarde? Alles is energie, ons lichaam is energie en wij zijn verbonden met energievelden in onszelf en om ons heen. Energievelden in de kosmos, maar ook op aarde. Vaak zijn we ons hier helemaal niet van bewust. We leren via oefeningen contact te maken met onze energie en de chakra’s.  Daarnaast doen we energie oefeningen die je thuis zelf kunt ook kunt doen. Daarnaast geef ik een korte uitleg over ieder chakra, en laat ik voelen wat chakra’s met je doen. De zeven chakra’s zijn de energiecentra in ons lichaam verbonden met de aarde en de kosmos. Zij geven informatie over wie we zijn op een dieper spiritueel niveau. Ook zijn ze verbonden met onze emoties, onze levensenergie en ons fysieke lichaam. Door hier met aandacht naar toe te gaan, kunnen we onze innerlijke balans herstellen en onze lichamelijke en geestelijke gezondheid positief beïnvloeden.

avond 2 

Wat is hooggevoeligheid en intuïtie?
Steeds meer mensen ervaren dat ze hooggevoelig zijn. Sommigen zijn zelf paranormaal. Zij zijn overgevoelig voor stress, geluiden en emoties van anderen. Bij hen komen deze dingen extra hard binnen. Vaak ervaren ze dit als een last en worden ze nogal een voor zeurpiet uitgemaakt. De uitdaging is deze gevoelens bij je zelf te accepteren en ze positief te leren inzetten. Hierbij staat vak een gebrekkige zelfliefde in de weg. In deze workshop leren we hoe we onszelf kunnen accepteren en beter met onze gevoeligheid om kunnen leren gaan in plaats van het weg proberen te stoppen.

Hoe kan je jezelf beter energetisch beschermen? Hoe kom je bij je kracht? Er gaat dan een wereld voor je open, want hooggevoeligheid is ook een enorme bron van kracht en brengt ons in contact met wie we werkelijk zijn.   


avond 3 

Contact met je essentie, je kern je ziel

Leven in balans met jezelf. Hoe kunnen we de verbinding met onszelf herstellen? Deze avond gaan we opzoek naar onze kern, de ziel, onze essentie, wie we werkelijk zijn. Dit doen we met meditaties, visualisaties en lichaamsoefeningen. In de eerste plaats maak je contact met jezelf maar ook met de aarde en kosmos. In de cursus leer je, meer met aandacht naar je gevoel te gaan. Tevens ga je meer ervaren, hoe lichaam en ziel met elkaar verbonden zijn en hoe we beide gezond en in balans kunnen houden. Als je probeert meer met je aandacht in het hier en nu te zijn, groeit je zelfvertrouwen en kom je lekkerder in je vel te zitten.


avond 4 

Hoe kan je jezelf en anderen een healing geven?

Veel mensen voelen soms warmte en helende energie in hun handen maar weten niet wat ze hier mee moeten. Tijdens deze workshop wordt je tijdens een meditatie in contact gebracht met je gids en de wereld van liefde en licht. Ook gaan we werken met helende energie. In tweetallen leren we elkaar een healing te geven. Je leert energie te voelen bij de ander en je leert hoe je energie kunt sturen. Wanneer je de ander behandelt open je, als vanzelf, je hart en werk je ook aan je eigen ontwikkeling. Door de healing kun je mensen terugbrengen bij hun essentie, hun bron en hen bewustmaken van hun spirituele niveau. Dit lijkt misschien moeilijk, maar mijn ervaring is dat het voor iedere cursist mogelijk is om dit te ervaren. 


avond 5 

contact maken met met onze lichtwezens gidsen en engelen.
In de vorige workshops hebben we contact gemaakt met de energie in en om ons lichaam. In deze workshop doen we dit met gebieden in de kosmos en de wereld van licht. Ook maken we contact met het engelen gebied en gaan leren channelen met onze beschermengel. We leren boodschappen channelen, maar ook helende energie vanuit dit gebied naar mensen in onze omgeving door te sturen.