Beukering Balans 

Praktijk voor LIFE - coaching, Regressie therapie en YogaReacties 2Hallo Hans, 

- Toen ik voor het eerst bij je kwam was ik erg angstig. Je had aan de telefoon gezegd dat er een entiteit in ons huis aanwezig was. Dat is voor mij lastig om mee om te gaan. Ik werd er angstig van. Van nature ben ik control freak en als er iets was, wat was dat dan, en wat deed die dan? Ik was eerlijk gezegd blij om naar je toe te gaan om verduidelijking te krijgen. Het consult verliep prettig, eerst was er een soort van kennismaking waar ik al snel op mijn gemak werd gesteld. Het is voor mij een nieuwe ervaring om naar een ‘’paranormaal’’ persoon te gaan. Dat was dus wel spannend voor mij.

Ik merk wel dat ik er meer en meer open voor sta en dat ik aan mezelf merk dat ik ook steeds meer open sta voor het gevoelsleven en dat er meer en meer mag laten zijn. Dit is een lang proces geweest in mezelf en behoorlijk in beweging. Er is meer tussen hemel en aarde. Tijdens de behandeling  was ik soms erg emotioneel en voelde na de behandeling weer meer rust. Ik ben een blokkade tegen gekomen die diep in mijn onderbewustzijn zat en mij steeds uit balans bracht. Nadat ik thuis kwam en de dagen er na is heeft er zich iets bijzonders voorgedaan. Er stroomde letterilijk rust door mij heen. Bedankt hiervoor. groet Hannie.

Hans,

- Je bent voor mij een geweldig mens met een hele mooie ziel en heel veel "kracht". Als spiritueel coach begeleid je mensen op een heel integere manier door moeilijke stukken van je leven en helpt je deze te verwerken. Als je een healing met je doet, voel ik me na afloop meestal geweldig! En als ik  eventueel nazorg nodig heb , dan iben je er altijd voor mij. Hans, dank je voor wie je bent en ik wens je al het geluk bij alles wat je doet en ik ben bij je workshops zeker van de partij.
groetjes Carla

Hallo Hans

- Het gaat goed met me, naar omstandigheden... Ik vind het ontzettend fijn te leren over hooggevoeligheid, ik geloof dat ik nu veel beter in staat zal zijn om goed voor mezelf te zorgen en mijn plek op deze wereld in te nemen... M'n relatie is wel uit, althans, hij kan zich niet openen en ik kan geen leugens meer verdragen...

Beste Hans,
 
- Vorig jaar ben ik meerdere malen bij jou thuis geweest en hebben we telefonisch contact gehad. Het ging toen niet goed met me en je hebt me op een liefdevolle en integere manier geprobeerd te helpen. Inmiddels gaat het gelukkig goed met me. Ik wil je bedanken voor je inzet en steun toendertijd.
 
Heel veel liefs, Stephanie

Hans, 

Ik wilde je even zeggen dat het voelt dat er gisteren fundamenteel iets veranderd is. Mijn buik en onderlichaam zijn vrij en die kan ik ook vrij houden. Ik heb dat nog nooit zo gevoeld! Het heeft zeker geholpen, dank! Voel me beter diep inhoudelijk, meer vrij. Dank, groet Kees

 

Hallo Hans,

- Het gaat gelukkig weer goed met mij na mijn laatste bezoek aan jou. Er is deze maand weer veel moois gebeurd dus we hebben bij mijn volgende afspraak gespreksstof genoeg :) Ik heb zeker ook een aantal hulpvragen.  Hoop dat het met jou ook goed gaat!

Tot donderdag.…groet Saskia

 

Hoi Hans,

- Dank dank dank! voor het gesprek van vanmorgen en ja ik ben gelijk maar even gaan zitten en vragen aan mijn begeleiders of het geld gebeuren in mijn leven opgelost mag worden. Ja je had gelijk hoor, hulp vragen voor mezelf is soms best lastig, welkom bij de club zeg ik dan tegen mezelf, want ik zie dat ook veel om me heen.  Bijzonder he dat dat toch zo’ n lastig stukje is het vragen om hulp voor jezelf.

 

Hallo Hans,

- Ik vond het een fijne sessie kan er zeker iets mee en ga het ook proberen. Het voelt ieder geval goed. Het was ook een gezellig ontmoeting en daardoor ben ik de naam van mijn engel vergeten die jij me gegeven hebt om hulp te vragen, weet jij dat nog? 

Sjaloom en een fijn weekend groet Christi

       

Hallo Hans,

- Het gaat best goed met mij na de Regressie-sessie. Hoe ik de sessie heb ervaren zal ik proberen te omschrijven. Ik had eerlijk gezegd geen verwachtingen, dus ik kan moeilijk aangeven of het aan mijn verwachtingen voldeed. Ik vraag mij wel af in hoeverre het van mijn kant spontaan was. Dit omdat ik zulke duidelijke herinneringen heb aan bepaalde gebeurtenissen. Alsof ik mezelf van tevoren had voorgenomen meteen daarmee aan de slag te gaan. Of misschien is dat nu juist goed om dan ook heel bewust stil kunnen staan bij bepaalde gebeurtenissen. Misschien is het juist de bedoeling dat er spontaan iets op komt waar je dan mee aan de slag gaat?…Ik voel me ieder geval een stukje beter.

 

Hallo Hans,

- Bedankt voor je mail,  Maar voor mijn gevoel was het niet de goede timing en kon ik er niet uithalen waarop ik hoopte. Ik moet zeggen dat ik me op het moment veel beter voel en het één zal vast en zeker met het ander te maken hebben. Daar geloof ik graag in. Ik wil het hier voor nu bij laten en meld me graag weer mocht ik daar behoefte aan hebben. Carla

Hallo Hans,

- Vorige week ben ik bij jou geweest voor de eerste behandeling. Ik merk dat ik de laatste dagen meer energie heb, ik voel meer energie stromen door mijn lichaam. Dat is een fijn gevoel, het geeft me meer kracht. 
Ik ben herstellende van de botsing en ben blij dat ik niet meer zo moe ben. Maar Ik voel nog wel een blokkade midden op mijn rug en ik heb nog last van mijn onderrrug, het lijkt of het daar vastzit. 

Tot de volgende keer, Anita.  

Hoi Hans 
- Sorry dat ik je even een mailtje stuur maar ik zit er echt even doorheen.
Ik doe mijn best om dingen los te laten maar lijkt wel of het daardoor moeilijker is. Kun je me nog wat hulp geven? Ik moest het even kwijt . Nou tot de volgende afspraak, groet Harriët

Hoi hans

- Ik heb na jou bezoek me wel rustig gevoelt maar nu ook wel weer wat wankel. Of dat nu door deze dagen komt vind het lastig om sterk naar mijn eigen gevoel te handelen maar merk wel verbetering. Hiervoor nog mijn dank….

Hallo Hans

- De sessie heeft me goed gedaan, ik vond het erg prettig om met je te praten over mijn situatie en gevoelens. Ik had niet zo veel verwachtingen, ik heb het op me af laten komen. De dag erna ben ik redelijk goed opgestaan. ik heb die vrijdagavond nog een gezellige avond gehad in het café, maar dat koste me ook de nodige energie, waardoor ik volgende dag vermoeider was. De dagen erna ben ik wel weer met periodes emotioneel geweest en kwam er toch nog veel verdriet uit. Maar ik voel me nu weer een stuk beter, groet Carla